back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TV6 maart - Het Alzheimer Café Sliedrecht: de juiste hulp en financierin

6 maart – Het Alzheimer Café Sliedrecht: de juiste hulp en financierin

SLIEDRECHT – Het Alzheimer Café is op elke eerste maandagavond van de maand een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Op maandagavond 6 maart staat het thema ”de juiste hulp en financiering” op de agenda.

Welke soort hulp en ondersteuning is er en hoe is dat geregeld in de verschillende zorgwetten. Waar moet je zijn en welke kosten zijn daaraan verbonden? Marjon van de Wetering, Wmo-consulent en Janet Starink, Onafhankelijk Cliëntondersteuner, nemen je vanavond mee in (de financiering van) het complexe zorglandschap.

De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Er is voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Tevens zijn er informatiemateriaal en boeken gratis te lenen.

U bent vanaf 19.15 uur welkom in Grand café de Biesbosch op de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. Wellicht beter bekend onder de naam Waerthove. Om 19.30 uur start de bijeenkomst tot 21.30 uur.

Aanmelden is niet nodig. Wilt u meer informatie? Bijvoorbeeld omdat u niet op eigen gelegenheid kunt komen of uw naaste niet alleen kan laten?

Neem dan contact op met het Mantelzorgpunt op telefoonnummer 0184 – 420539 of per mail mantelzorg@bonkelaarhuis.nl.

Meer informatie op www.bonkelaarhuis.nl/activiteiten.

foto: Janet Starink
foto: Marjon van de Wetering

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie