The Groove presents: Eelke Kleijn – DAYS like NIGHTS

The Groove presents: Eelke Kleijn – DAYS like NIGHTS wekelijkse radioshow

Het feit dat Eelke Kleijn op zijn sokken dj’t en staand produceert, zegt veel over wat je over hem moet weten.

Met drie albums in een gevestigde maar nog steeds snel stijgende carrière is Kleijn een artiest die helemaal in zijn element is. In de grote lijnen is hij een underground artiest, maar wel een die moeiteloos de sprong naar de grote wereld heeft gemaakt toen de tijd en de gelegenheid zich voordeden. Zijn remixen voor onder meer John Legend, Pendulum en James Newton Howard & Jennifer Lawrence getuigen van zijn vermogen om een breder publiek te bereiken zonder zijn kernwaarden op te geven.

Met een achtergrond in piano, gitaar en bas en een gezonde nevenactiviteit in het componeren voor film en TV, zijn zijn producties doordrenkt met een diep gevoel van muzikaliteit en emotie, altijd met een sterk gevoel van ruimte, plaats en gelegenheid. Zijn werk voor Hollywood-kaskrakers als Rush, Parker en This Means War is met veel lof ontvangen.

Zijn laatste artiestenalbum, Moments Of Clarity, is het hoogtepunt van zijn werk tot nu toe, waarbij progressive, ambient, epische breakbeat, deep house en melodieuze techno in perfecte harmonie worden vermengd tot een album dat zowel op de dansvloer als thuis op de stereo staat.

DAYS like NIGHTS wordt een steeds belangrijker onderdeel van wat hij doet. Als een veelzijdig platform waar hij totale creatieve controle heeft, omvat het een label, een radioshow en podcast en spectaculaire feesten.

 

Iedere woensdag te horenvan 23:00 tot 00:00, direct na de live uitzending van The Groove.