Visie en Missie van Stichting MerweRadio

Bij MerweRTV (Radio en TV) geloven we in de kracht van communicatie, actualiteiten en entertainment. Onze doelstelling is om een toonaangevend mediabedrijf te zijn, dat lokale, hoogwaardige radio- en televisieprogramma’s produceert en uitzendt.

Wij streven ernaar om onze kijkers en luisteraars te informeren, vermaken en enthousiasmeren. Onze programma’s omvatten een breed scala aan genres en onderwerpen uit de samenleving, waaronder nieuws, sport, muziek, documentaires, talkshows en entertainment.

We streven met enthousiasme naar hoogwaardige kwaliteit in al onze producties. We willen boeiende en relevante content creëren, die de interesse heeft van ons publiek en hun persoonlijk leven verrijkt. We investeren graag in onze medewerkers en hun kwaliteiten. Daarom bieden we hen graag moderne technologie en de juiste faciliteiten aan om dit doel te bereiken.

Daarnaast willen we met MerweRTV een platform bieden voor lokale talenten en gemeenschappen. We leveren graag een positieve bijdrage aan de lokale cultuur en gemeenschap.
We werken graag samen met artiesten, muzikanten, filmmakers en andere creatievelingen om hen een kans op publiciteit te geven en een podium te bieden binnen onder meer Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.

Bij MerweRTV streven we tevens naar innovatie. We verkennen met regelmaat nieuwe technologieën en mediaformats om onze programma’s en diensten te verbeteren. We willen de beste gebruikservaring bieden aan onze kijkers en luisteraars, waarbij we inspelen op hun persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Tenslotte willen we betrokkenheid en interactie bevorderen. Ons doel is om een actieve relatie op te bouwen met ons publiek, doormiddel van sociale media, evenementen en participatieprogramma’s. We geloven dat de kijkers en luisteraars een essentieel onderdeel zijn van ons succes en betrekken hen graag bij alles wat we doen.

Bij MerweRTV is het onze visie om een inspirerende en invloedrijke speler te zijn binnen onze plaatselijke gemeenschappen, doormiddel van radio en televisie. We willen mensen verbinden, informeren, vermaken en inspireren door middel van hoogwaardige content en een toegankelijke benadering.