UPDATE

MERWERTV – Mijn naam is Leo Visser, presentator van een nieuw programma UPDATE bij MerweRadio, elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. De eerste uitzending is 7 mei 2024. UPDATE tracht een persoonlijk verhaal neer te zetten van de gasten/mede presentatoren, ook met hun muziek en humor.

Ik ben 63 jaar en getrouwd en heb 2 zonen (22 en 19 jaar), geboren in Rotterdam en sinds 2001 woonachtig in Sliedrecht. Mijn achtergrond is Biotechnologie/Life Science, Marketing en P&O, lange tijd heb ik een eigen zaak gehad maar helaas door de hypotheek crisis is dat gestopt, daarna via verschillende banen ben ik docent geworden en gaf ik les op een MBO in chemie, procestechnologie en procesbeheersing. Sinds enige jaren ben ik gestopt met werken en kan ik genieten van mijn vrijheid.

Mijn hobbies zijn lezen/kijken van science fiction, goed eten, interesse in alles om mij heen en sinds kort weer radio maken, dit heb ik 28 jaar geleden ook al gedaan en heb mijn vrouw daar ontmoet. 25 jaar geleden gestopt en nu weer terug en het voelt als vanouds. De vrijwilligers bij MerweRadio zijn vriendelijk en gepassioneerd en doen alles eraan om je thuis te laten voelen en maken je wegwijs in de huidige technologie en opnames.

Gezocht voor het programma UPDATE zijn: ondernemers/ambtenaren/vrijwilligers/mensen die ergens achterstaan of een verhaal hebben. Stuur dan een mail naar: redactie@merwertv.nl t.a.v. programma UPDATE en ik neem contact met u op.

Leo Visser, Programmamaker van ‘UPDATE”.