back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeVervallen-TV15 November - Ontdek activiteitencentrum Variant

15 November – Ontdek activiteitencentrum Variant

SLIEDRECHT – Gemiva opent haar deuren in Sliedrecht. Tussen 13:30 en 17:00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen in activiteitencentrum Variant aan de Nicolaas Beetsstraat 6. Deze locatie biedt gevarieerde werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperkingen.

De open middag is voor iedereen die geïnteresseerd is in deze locatie, zoals omwonenden, familie en vrienden van cliënten, jongeren die speciaal onderwijs volgen en hun ouders, en professionals uit onderwijs of de zorgsector.

Variant laat bezoekers graag kennismaken met de diversiteit van activiteiten die er plaatsvinden. Je kunt binnenlopen bij de keramiekwerkplaats, print- & designafdeling en het serviceteam. Je maakt ook kennis met Fideel, de sociale wijkwinkel die cliënten runnen. En we vertellen graag over het werk dat we op andere plekken in Sliedrecht doen, zoals de workshops bij de bibliotheek en dienstverlening bij dorpsevenementen.

Tijdens het open huis kun je deelnemen aan activiteiten en staan cliënten en medewerkers klaar om je te informeren over wat je kunt doen op en vanuit deze werkplek. Variant is actief in de Drechtsteden en biedt ondersteuning aan mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperkingen.

Onze focus ligt op het bieden van een veilige en stimulerende omgeving waar persoonlijk welzijn en ontwikkeling centraal staan. Meedoen in de samenleving is een essentieel onderdeel van ons werk. De Variant-locaties zijn onderdeel van Gemiva.

 

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie