Sliedrecht
maandag, april 29, 2024
HomeSportWaterpolo heren winnen thuiswedstrijd

Waterpolo heren winnen thuiswedstrijd

SLIEDRECHT – De waterpolo heren van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) hebben afgelopen zaterdag gewonnen van SVH Rotterdam. De wedstrijd in Sliedrecht eindigden met een stand van 7-6.

In de eerste periode maakte Ferdi Heijkoop binnen de eerste minuut het eerste punt. Halverwege deze periode maakte Stef Kraaijeveld de 2-0. De tegenstander reageerde hierop en werd deze periode afgesloten met een gelijke stand van 2-2.

De tweede periode begon met een achterstand van 2-3. De heren lieten het er niet bij en kwamen sterk terug. In de laatste minuut scoorde Chris den Breejen nog een doelpunt en kwam DWF op een voorsprong van 5-3 te staan. De derde periode werd de voorsprong vergroot door nog twee doelpunten te maken en maar één tegen doelpunt. In de laatste periode probeerde de tegenstander weer bij te komen, maar dit zonder resultaat. DWF won de wedstrijd met een eindstand van 7-6.

Doelpunten: Ferdi Heijkoop 1, Chris den Breejen 2, Stef Kraaijeveld 1, Speler nr.12 2 en Speler nr.13 1. Volgende week zaterdag 16 maart spelen de heren in ’s-Gravendeel tegen ZVS.