3.9 C
Sliedrecht
dinsdag, april 23, 2024
HomeAgendaParticipatiekoor Drechtsteden en Alblasserwaard

Participatiekoor Drechtsteden en Alblasserwaard

REGIO – Onder de vlag van Alzheimer Nederland, regio Drechtsteden en Alblasserwaard is een initiatief genomen tot oprichting van een Participatiekoor, een koor voor mensen met dementie en “mantelzangers” die hen begeleiden. Repetities vinden vanaf 11 maart 2024 eenmaal per week plaats in Waerthove in Sliedrecht.

Het eerste optreden van het koor zal zijn op 5 april a.s. in de Grote Kerk in Sliedrecht. Dirigent van het koor is Martin Klop uit Giessenburg. De kosten voor deelname aan het Participatiekoor bedragen € 25,– per persoon.

Ook onder de vlag van de regionale afdeling van Alzheimer Nederland wordt op 19 maart 2024 in restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf een zogenoemde “Onvergetelijke Lunchclub” voor mensen met dementie en hun mantelzorgers geopend. Een driegangenlunch wordt zoveel mogelijk bereid door mensen met dementie. De kosten bedragen € 10,– per persoon, mogelijk door een subsidie van de gemeente Molenlanden.

De opening van de Lunchclub vindt plaats door oud-burgemeester Dirk van der Borg en Gerda van Tongerloo, bekend van Restaurant Misverstand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arie Slob, voorzitter van de regionale afdeling van Alzheimer Nederland, telefoon 06-51 17 31 81, e-mail mrarieslob@hetnet.nl

Bron: Redactie Klokradio

Actueel weer

Sliedrecht
licht bewolkt
3.9 ° C
5.6 °
2.2 °
68 %
0.9kmh
29 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
za
8 °
Advertentie
Advertentie