3.9 C
Sliedrecht
dinsdag, april 23, 2024
HomeSportNieuwe sponsor Korfbalvereniging Merwede Multiplaat

Nieuwe sponsor Korfbalvereniging Merwede Multiplaat

SLIEDRECHT – Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie van korfbalvereniging Merwede/Multiplaat, want CSG De Lage Waard sluit zich voor de komende 5 jaar aan bij het sponsorcollectief, wat inmiddels uit meer dan 130 bedrijven en instellingen bestaat.

De School
CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo waar iedereen welkom is. Vanuit twee locaties in Papendrecht helpt een bevlogen team jou het beste uit jezelf te halen, waarbij kwaliteit altijd bovenaan staat. Met een team betrokken docenten en een zeer breed onderwijsaanbod biedt CSG De Lage Waard een stevige basis en heel veel mogelijkheden om met jouw talent aan de slag te gaan.

Ontdek en ontwikkel je talent
Heb jij talent voor sport? Kies dan voor de Sportklas van CSG De Lage Waard. In die klas sport je vijf uur per week. Je maakt kennis met veel sporten, onder andere tennis, korfbal, waterpolo, atletiek, schaatsen en rugby. De ene keer sport je op school, de andere keer op een locatie in de regio. Soms krijg je sportles van je eigen gymdocent en soms van een sportinstructeur. Zo ontwikkel je jouw sportieve talent op school! Daardoor haal je niet alleen een mooi diploma, maar groei je als leerling én als persoon.

Meer weten over de sportklas van CSG De Lage Waard?
Kom dan naar de 1 van de open dagen van de locatie vmbo/mavo. Je vindt de locatie vmbo/mavo aan de Burgemeester Keijzerweg 5 in Papendrecht.

Algemene info over de Open dagen van CSG De Lage Waard vind je hier:
https://delagewaard.nl/open-dagen/

Alvast wat inspiratie opdoen m.b.t. de sportklas van CSG De Lage Waard?
Bekijk dan deze video: https://youtu.be/ovJ1IW9oYUM?feature=shared

Actueel weer

Sliedrecht
licht bewolkt
3.9 ° C
5.6 °
2.2 °
68 %
0.9kmh
29 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
za
8 °
Advertentie
Advertentie