back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeNieuwsOnderzoeksresultaten Deloitte en De Reeder bekend

Onderzoeksresultaten Deloitte en De Reeder bekend

H’VELD-G’DAM – Afgelopen zomer voerden Deloitte en De Reeder een vervolgonderzoek uit naar de stand van zaken van het rapport Stutten en verstevigen uit 2020. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de gemeenteraad. De onderzoeksresultaten zijn inmiddels vastgelegd in een adviesrapport dat de gemeente onlangs ontving. Donderdag 29 februari bespreekt de gemeenteraad de onderzoeksresultaten en aanbevelingen.

Onderzoek Deloitte en De Reeder
Deloitte en De Reeder deden onderzoek naar de geboekte resultaten sinds 2020. Destijds stelden Deloitte en De Reeder ook het adviesrapport Stutten en verstevigen op. De onderzoekers hebben veel interviews gehouden en documenten doorgenomen.

Vervolg
De komende tijd gaat de gemeente aan de slag met de aanbevelingen. De eerstvolgende stap is behandeling van het rapport in de gemeenteraad. Dit vindt plaats op donderdag 29 februari in Het Debat en Het Besluit en is live te volgen in de raadzaal of via de livestream.

Inzien rapport
Het rapport is vanaf 15 februari in te zien op de website van de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam. Het is toegevoegd aan de vergaderstukken van 29 februari 2024.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie