13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeVervallen-TVAvond4daagse Sliedrecht van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni 2023

Avond4daagse Sliedrecht van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni 2023

SLIEDRECHT – Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni vindt de Avond4daagse Sliedrecht weer plaats. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 3, 5 en 10 km. De Avond4daagse start, net als voorgaande jaren, vanaf het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg.

De avond4daagse is hét sportieve feestje van het jaar. Wandelen, zingen en plezier maken.

Ook voor de bewoners van Verpleeghuis Waerthove en de Merwebolder zijn weer speciale routes uitgezet. De bewoners vertrekken daar vanuit hun eigen locatie ’. ‘Het is een wandelfeest voor heel Sliedrecht’, aldus een enthousiaste Dik Schreuder, voorzitter van het vrijwilligersteam.

Inschrijven is mogelijk vanaf 8 mei via www.avond4daagsesliedrecht.nl. Het inschrijfgeld heeft de organisatie gelijk weten te houden en bedraagt 5 euro per persoon.

Vrijwilligers gezocht Veiligheid is een groot aandachtspunt tijdens het wandelfestijn. De avondvierdaagse is een groot evenement en de bestaande groep met enthousiaste verkeersregelaars heeft dan ook altijd extra mensen nodig.

‘Iedereen kan verkeersregelaar worden. Zonder verkeersregelaars kan de avondvierdaagse niet plaatsvinden’, aldus Dik. ‘Wij hopen dat er net als vorig jaar zich voldoende mensen aanmelden zodatdit jaarlijkse feestje ook dit jaar weer door kan gaan’.

Aanmelden als verkeersregelaar kan voor alle vier de avonden maar ook voor bijvoorbeeld één of twee avonden. Stuur een e-mail naar: info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie