back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeNieuwsAanmelden Zorg- en Techniekroute

Aanmelden Zorg- en Techniekroute

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht vindt een goede aansluiting tussen arbeidsmarkt, overheid en onderwijs belangrijk. Daarom organiseert de gemeente samen met lokale technische bedrijven en zorginstellingen elk jaar de Zorg- en Techniekroute. Op woensdag 15 mei wordt de Zorgroute georganiseerd. In november de Techniekroute.

Kinderen laten kennismaken met én enthousiast maken voor een toekomst in de techniek of zorg. Dat is het doel van de Techniek- en Zorgroute. Tijdens de Zorgroute bezoeken groep 7 leerlingen lokale zorginstellingen. En ieder jaar bezoekt groep 8 de lokale technische bedrijven. Op deze wijze bezoeken de leerlingen van alle Sliedrechtse basisscholen in een jaar tijd een aantal interessante locaties. Zowel leerlingen als bedrijven zijn enthousiast over de routes.

Heeft u een bedrijf in de zorg of techniek? En wilt u leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter úw schermen geven? Doe dan mee met de Zorg- en Techniekroute! Aanmelden kan via de accountmanager Bedrijven: teameconomiesliedrecht@sliedrecht.nl. Natuurlijk kunt u ook bij hem terecht met vragen. Hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling voor uw bedrijf.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie