13.7 C
Sliedrecht
vrijdag, mei 24, 2024
HomeVervallen-TV28 januari - Nieuwjaarsconcert in de Trinitatiskapel door Gospelkoor Jesslyn

28 januari – Nieuwjaarsconcert in de Trinitatiskapel door Gospelkoor Jesslyn

DORDRECHT – Het Gospelkoor Jesslyn luidt op 28 januari 2023 het nieuwe jaar in met een feestelijk concert! De enthousiaste zangeressen van dit koor kijken er naar uit om opnieuw op te treden in de Trinitatiskapel.

De dirigente Ilona van Grondelle-de Kieviet weet de zangkwaliteiten van de leden van dit dameskoor goed tot uiting te laten komen. Samen met de ervaren pianist Dirk Jan Versendaal en de bekende violiste Alisa van Dijk, zullen ze u verrassen.

Dirk Jan Versendaal en Alisa van Dijk zullen ook een aantal instrumentale solo’s verzorgen.

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan UBC in Vancouver. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Ook heeft zij muziekpedagogiek gestudeerd aan het koninklijk conservatorium te Den Haag en is zij daar in 2016 afgestudeerd.

Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent met een bloeiende lespraktijk. Alisa heeft sinds 2015 een eigen succesvolle concertserie in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Tevens heeft ze een aantal duo’s en speelt ze dit seizoen landelijk in het recent opgerichte Duo Euterpe samen met fluitiste Sannie de Jongh.

Het wordt wederom een gevarieerd en feestelijk programma in de sfeervolle Trinitatiskapel. Toegang is 10 euro en voor kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.

Het concert begint om 15:30 uur. De Trinitatiskapel staat aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
13.7 ° C
15.6 °
11.7 °
90 %
0.5kmh
53 %
vr
14 °
za
18 °
zo
20 °
ma
17 °
di
11 °
Advertentie
Advertentie