21.7 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TV15 december - Kerstzangavond met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon in de...

15 december – Kerstzangavond met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon in de Grote Kerk Sliedrecht

SLIEDRECHTDe Protestantse Kerk en Nederland Zingt (EO) gaan samenwerken. In de aanloop naar Kerst organiseren zij samen 5 samenzangconcerten met de bekende christelijke artiesten Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon.

De samenzangconcerten krijgen het motto ‘Samen zingend naar Kerst’ en worden gehouden in 5 monumentale kerken: de Grote Kerk in Sliedrecht (15 december), de Grote Kerk in Harderwijk (17 december), de Flambou in Surhuisterveen (18 december), de Grote Kerk in Vollenhove (19 december) en de Grote Kerk in Middelharnis (23 december).

Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon, begeleid door een combo samengesteld uit professionele muzikanten, zingen samen én met het publiek bekende en onbekende kerstliederen.

De samenzangconcerten zijn breed toegankelijk. Tijdens de concerten is er kort aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland, het kerstproject van Kerk in Actie.

Vanuit de Protestantse Kerk worden de concerten georganiseerd door Zingen in de Kerk, het muzikale programma van deze kerk. Aan Zingen in de Kerk is een groot aantal bekende en minder bekende christelijke artiesten verbonden die door kerken het hele jaar door gratis geboekt kunnen worden.

Tijdens deze concerten vinden audio-opnames plaats die ook te horen zullen zijn bij de radioprogramma’s Groot Nieuws en De Muzikale Fruitmand (NPO Radio 5). In 2023 zullen er ook TV-opnames plaats gaan vinden.

Kom naar het kerstconcert op 15 december om 20.00 uur in de Grote Kerk van Sliedrecht om zingend op weg te gaan naar het feest van Jezus’ geboorte.

Kaarten kunt u bestellen via deze link

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
21.7 ° C
24.4 °
17.8 °
68 %
3.1kmh
100 %
di
22 °
wo
18 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
Advertentie
Advertentie