6.6 C
Sliedrecht
maandag, april 22, 2024
HomeVervallen-TVZwemmers van Door Water Fit zetten stijgende lijn door

Zwemmers van Door Water Fit zetten stijgende lijn door

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT – Zwemvereniging Door Water Fit (DWF) zwom zaterdag 26 november het tweede deel van de Regio West Competitie. De zwemmers laten een stijgende lijn zien met de vorige wedstrijd.

Amy Ambachtsheer en Puck Hogendoorn laten zien dat ze steeds sneller kunnen. Beide dames begonnen de wedstrijd met 100m wisselslag. Zowel Amy als Puck wisten een PR (persoonlijk record) te zwemmen op deze afstand. Amy heeft haar tijd met 4 seconden verbeterd. Puck heeft haar tijd met 2 seconden verbeterd en heeft een zilveren medaille behaald. Later in de wedstrijd werd er ook nog de 50m schoolslag gezwommen. Beide dames hebben op deze afstand bijna hun persoonlijke record gezwommen. Voor Amy was het maar een halve seconde en Puck zelfs 6 honderdsten. Hier wist zij een gouden medaille te behalen.

Naast de dames laten ook de heren zien dat ze steeds verbeteren. Kenji Bor kwam in actie op twee individuele afstanden. Als eerst de 50m vlinderslag, waarbij hij zijn tijd met 1 seconde wist te verbeteren. Dit was snel genoeg voor een bronzen medaille. Zijn tweede afstand was de 200m vrije slag. Deze mocht hij voor het eerst zwemmen en heeft hier een snelle tijd neergezet van 2:57.75.

Ook Thijs Militie verscheen twee keer aan de start voor zijn afstanden. Als eerst op het programma stond de 100m wisselslag. Hierbij verbeterde hij zijn tijd met 3 seconden. Dit was nog niet genoeg voor hem. Daarom heeft hij met ruim 2 seconden zijn tijd verbeterd op de 100m schoolslag, waarmee hij een bronzen medaille behaalde.

Bovengenoemde prestaties zijn niet de enige voor deze wedstrijd. Verder zijn er nog medailles voor Lisa Nederveen (1e, 2x 2e), Sanne Nederveen (2e, 2x 3e) en Anne-Lotte de Vreede (1e). Er zijn PR’s gezwommen door Faye van Es (2x), Myrthe de Lange (1x), Lisa Nederveen (1x), Luc Veul (1x) en Chantal Voorsluijs (1x).

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
6.6 ° C
7.9 °
5.5 °
56 %
2.7kmh
2 %
ma
5 °
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
Advertentie
Advertentie