back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsMartin van Waardenberg opent hindernisbaan VV Papendrecht

Martin van Waardenberg opent hindernisbaan VV Papendrecht

PAPENDRECHT – Martin van Waardenberg, cabaretier en acteur, heeft afgelopen zaterdag een nieuwe hindernisbaan geopend op het Slobbengors bij de vv Papendrecht. Hij deed dit door sportschooleigenaar Jerry Jansen te interviewen. Jansen was een van de krachten achter de bouw van de hindernisbaan.

De baan werd ingewijd door twee teams bestaande uit fanatieke jeugdleden van VV Papendrecht. Na een gezamenlijk aftelmoment gingen de ploegen het gevecht aan met de hindernissen. Het wedstrijdcommentaar werd verzorgd door Van Waardenberg. Na een close finish werd het glas geheven door alle aanwezigen.

De hindernisbaan wordt beheerd in samenwerking met Bewust-Fit, dat trainingen zal verzorgen voor leden van de club, maar ook voor derden. Men kan er onder meer terecht om te sporten, voor teambuildingevents en voor fitnessactiviteiten.

Martin van Waardenberg is vanaf 5 mei twee weken lang te zien in het programma Appeltaart of boterkoek bij TV Papendrecht. Hij wordt geïnterviewd door Wim de Leur. Het programma wordt op ieder oneven uur uitgezonden en is ook te zien via de website van RTV Papendrecht.

Dit bericht is geschreven door de redactie van RTV Papendrecht.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie