back to top
19.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TVMarathontraining bij AV Passaat

Marathontraining bij AV Passaat

REGIO – Ieder jaar biedt AV Passaat de mogelijkheid, met name voor niet-leden, om te trainen ter voorbereiding van de marathon in Rotterdam. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers deden de afgelopen jaren vele lopers met succes mee aan deze trainingen en de marathon. Ook voor de marathon op 16 april 2023 is weer de mogelijkheid om aan te sluiten bij de training.

Grotere kans op succes
Een marathon is een serieuze zaak waarbij goede voorbereiding en professionele begeleiding nodig is. Daarmee is de kans op een succesvolle marathon groot en kun je ook ná de marathon blijven genieten van de loopsport. In januari 2023 start de training voor Rotterdam, die ook gevolgd kan worden ter voorbereiding op een andere voorjaarsmarathon in of rond april.

Informatie gratis
Op vrijdag 18 november wordt in de kantine van AV Passaat (Andoornlaan 38, Papendrecht) uitgebreid informatie gegeven over deze training en hoe je voor te bereiden op een marathon. Ook als je niet wilt trainen bij Passaat ben je van harte welkom bij deze lezing.

De lezing begint om 19.30 uur, is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een marathontraining en is geheel vrijblijvend. Je hoeft je niet aan te melden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de looptrainer Jo Kortooms, via marathon@avpassaat.nl

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
19.2 ° C
20.6 °
17.8 °
81 %
0.9kmh
9 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
19 °
Advertentie
Advertentie