6.6 C
Sliedrecht
maandag, april 22, 2024
HomeVervallen-TVKerstsfeer Museum De Koperen Knop

Kerstsfeer Museum De Koperen Knop

H’VELD-G’DAM – We naderen weer, de donkere dagen voor kerstmis. De dagen worden korter, de nachten kouder. Straks vieren we overal weer kerstfeest. Ook in Museum De Koperen Knop. Naast de onlangs geopende expositie Winter.

Feest is vanaf 6 december 2022 het voorhuis ingericht in kerstsfeer. Kom ervan meegenieten!

KERSTBOOM EN MEER
In de mooie kamer staat weer een grote originele kerstboom, rijkelijk voorzien van lampjes en van kerstversiering. Deze traditie is er al zolang De Koperen Knop museum is. Maar u vindt er ook andere versieringen en elementen die herinneringen oproepen aan de kerstdagen. Onder meer een prachtig gedekte tafel. Voor veel mensen een van de gezelligste tijden van het jaar.

MUSEUMCAFÉ
Natuurlijk is ook het museumcafé bij de kersttijd betrokken. Niet alleen vanwege de gezelligheid en de kaarsen op tafel. Er zijn ook speciale bij de tijd van het jaar passende drankjes verkrijgbaar, uiteraard met wat lekkers. Warme chocolademelk (met slagroom), glühwein, winterbier of erwtensoep. Met een lekkere koek erbij, of een kerstkransje.

TWEEDE KERSTDAG OPEN
Het museum (Binnendams 6 te Hardinxveld-Giessendam) is open van dinsdag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Ook Tweede Kerstdag is het museum open, van 13.00-17.00 uur. In de museumshop zijn leuke cadeautjes te koop en ook een prachtige collectie kerst en nieuwjaarskaarten.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
6.6 ° C
7.9 °
5.5 °
56 %
2.7kmh
2 %
ma
5 °
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
Advertentie
Advertentie