back to top
19.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeNieuwsJongerenwerk weer in Elektra

Jongerenwerk weer in Elektra

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht is in overleg met de bestuurders van SOJS. Het belangrijkste onderwerp van gesprek is de ingebruikname van het gebouw Elektra. Het doel is dat de jongerenactiviteiten en de podiumactiviteiten daar weer zo snel mogelijk plaatsvinden.

Elektra, het bekende gebouw aan de Stationsweg 4, is onlangs grondig gerenoveerd maar nog niet in gebruik genomen. Dit leidt tot veel vragen van betrokken bewoners en vrijwilligers. Men maakt zich grote zorgen over het voortbestaan van het jongerenwerk en de poppodiumactiviteiten.

Voor de gemeente staat vast dat zowel het jongerenwerk als het poppodiumactiviteiten in het pand terugkomen. Daarover bestaat geen enkele twijfel. Zoals al eerder aangegeven heeft de gemeente de ambitie om zowel het jongerenwerk als de poppodiumactiviteiten door te ontwikkelen. We willen samen met jongerenwerkers het jongerenwerk doorontwikkelen op basis van de behoeften van de jongeren in Sliedrecht.

De poppodiumactiviteiten met de drukbezochte evenementen als Tuinfeest en de Bluesnacht zullen ook weer in Elektra georganiseerd worden. De gemeente wil met de betrokken bestuursleden de poppodiumactiviteiten verder uitbreiden zodat het aanbod breder wordt voor jong en oud.

De gemeente werkt in nauwe samenwerking met het SOJS-bestuur om zo snel mogelijk de deuren te openen zodat elke Sliedrechter kan genieten van de mooie activiteiten in het prachtige pand aan de Stationsweg.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
19.2 ° C
20.6 °
17.8 °
81 %
0.9kmh
9 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
19 °
Advertentie
Advertentie