6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeNieuwsJan Willem Nederveen vijftig jaar lid van DWF

Jan Willem Nederveen vijftig jaar lid van DWF

SLIEDRECHT – Een speciale dag voor Jan Willem Nederveen. Hij is vijftig jaar lid bij Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF). Jan Willem is niet zomaar een lid, want overal waar je komt en je het over DWF hebt, vragen ze: ‘Zwemt Jan Willem ook nog steeds?’.

Vroeger was Jan Willem erg bang voor water en had hij een hekel aan zwemmen. Na zijn diploma hebben zijn ouders hem op te zwemvereniging gedaan om de angst te overwinnen en hij is nooit meer weggegaan.

Jan Willem altijd op veel manieren betrokken geweest bij de vereniging en dat is nog steeds. Als zwemmer, trainers, scheidsrechter en starter bij de schoolzwemwedstrijden en als DJ en hulp bij het organiseren van verschillende evenementen. DWF en Jan Willem worden vaak in één zin genoemd.

Aangezien wij niet kunnen denken aan een vereniging zonder Jan Willem wordt hij voorgedragen als erelid van DWF voor zijn inzet en betrokkenheid bij DWF gedurende de afgelopen vijftig jaar. Van harte gefeliciteerd met het vijftig jarig jubileum en op nog vele jaren!

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie