back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TVFien en Teun in Premiere op 4 Februari

Fien en Teun in Premiere op 4 Februari

REGIO – Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje van Nederland, hebben alweer hun derde bioscoopfilm gemaakt: ‘Fien & Teun: Circus op de Boerderij’. De film gaat op zondag 4 februari in première in Landvast Alblasserdam.

De hoofdrolspelers zullen er zelf bij zijn om al hun fans te komen begroeten. Ook kunnen de kinderen meedoen met een kleurwedstrijd in de kleurhoek, lekker kleien en is er een springkussen. Speciaal voor de jongste filmfans blijven de lichten in de zaal aan staan en is het geluid een stuk zachter. De film duurt iets meer dan 60 minuten en er is nog een korte pauze.

In de derde film is Sebastiaan het Varken bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Als Teun tijdens het goochelen per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen, dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Samen ontdekken ze al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Naast de Avonturenboerderij zijn Fien & Teun ook te vinden in het theater, op YouTube en op Spotify. In de bioscoopfilm gaan Fien een Teun kamperen.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie