back to top
13.4 C
Sliedrecht
zondag, juni 16, 2024
HomeSportStaf Heren 1 Sliedrecht Sport ongewijzigd verder

Staf Heren 1 Sliedrecht Sport ongewijzigd verder

SLIEDRECHT – In seizoen 2024-2025 is Martijn van Goeverden wederom verantwoordelijk als hoofdcoach voor Heren 1 van Eredivisionist volleybal Sliedrecht Sport. Hij blijft daarbij ondersteund worden door Frank Vlot als assistent trainer-coach en Mark Roper als assistent trainer. Het wordt daarmee het derde seizoen dat deze combi voor de ploeg staat.

Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport: ‘Met de technische staf willen we elk seizoen een stap maken in het sportief programma en in de selectie. We zitten op koers en willen graag vervolg geven aan dit proces. We hebben een mooie selectie met een mix van talent, ervaring en jongens die al lang bij Sliedrecht spelen.

Die combinatie blijkt goed te werken. De technische staf weet dit optimaal te benutten en in te zetten in de wedstrijden. Er zit nog veel rek in en daarom bouwen we met elkaar graag verder om een mooie prijs binnen te halen!’.

‘Het is geweldig om met deze groep te mogen werken en ik plak er daarom heel graag nog een jaar aan vast’, aldus Martijn van Goeverden. ‘Door een aantal mooie resultaten in de competitie, komt er steeds meer vertrouwen in de groep. Het mooiste deel van het seizoen, gaat nu echt beginnen. Het is fantastisch dat we met deze jonge groep, met jongens uit eigen jeugd, dit avontuur aan kunnen gaan. Als staf werken we natuurlijk hard aan de individuele kwaliteiten van de spelers, maar het smeden van het collectief staat centraal. Het is voor mij heel bijzonder om te zien hoe de hele club steeds meer achter dit team staat. Ik kijk uit naar nog meer kippenvel momenten in ‘De Basis’. Dromen mag altijd en hoe mooi zou het zijn om een prijs te pakken met de mannen van Sliedrecht’.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
13.4 ° C
13.9 °
12.8 °
77 %
2.7kmh
85 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
20 °
do
14 °
Advertentie
Advertentie