back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeSportElroy Bezemer hoofdcoach Sliedrecht Sport Dames 1

Elroy Bezemer hoofdcoach Sliedrecht Sport Dames 1

SLIEDRECHT – Ook in seizoen 2024-2025 is Elroy Bezemer trainer-coach van Dames 1 van Sliedrecht Sport, met Meike Martijn als zijn assistent. Het wordt het derde seizoen voor het tweetal bij de Sliedrechtse Eredivisie-formatie en houder van de Nationale Beker.

“Dit seizoen hebben we een jong maar zeer talentvol team kunnen neerzetten”, aldus Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer. “Het is een brede selectie en een echt team dat samen wil vechten voor het resultaat! We bouwen van onderaf weer aan een prijzenmachine en de resultaten zijn bemoedigend. Het publiek geniet mee. Er zit nog zo veel rek in dit blauw-witte team, dat we graag doorgaan met Elroy en Meike om deze potentie eruit te halen. We gaan door op de ingeslagen weg!”

Elroy Bezemer: ‘Ik heb zin om nog een jaar door te gaan bij deze mooie club. Ik heb heel veel plezier en zie ontzettend veel potentie bij het team.’ Trainer-coach Erik Gras zal komend seizoen geen deel meer uitmaken van de staf van Dames 1.

Achtergrondinfo Elroy Bezemer
Bezemer (1975) speelde vele jaren in de Eredivisie als spelverdeler bij Alcom Capelle en Next Volley Dordrecht. In de periode 2004-2006 was hij actief als (assistent-)trainer bij Sliedrecht; in de jeugd en bij Dames 1 en 2. Daarna was hij bij VC Nesselande onder andere werkzaam als hoofdtrainer van het in de Eredivisie uitkomende Dames 1. Hij stond vervolgens mede aan de basis van één van de eerste volleybalscholen van Nederland: de Prima Donna Kaas Volleybalschool in Huizen, waar hij overigens ook trainer was van Dames 1 en Heren 1.

Na een jaar actief te zijn geweest in de Bundesliga als assistent-trainer bij USC Münster kwam hij in 2019-2020 in dienst bij Sliedrecht Sport. Naast hoofdtrainer van de Volleybalschool Drechtsteden, coachte hij een jaar Dames 3 en twee seizoenen Dames 2, waarna hij in seizoen 2022-2023 Dames 1 onder zijn hoede kreeg.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie