3.3 C
Sliedrecht
woensdag, november 29, 2023
HomeVervallen-TVCDA stelt kandidatenlijst voor de provinciale staten vast en presenteert verkiezingsprogramma

CDA stelt kandidatenlijst voor de provinciale staten vast en presenteert verkiezingsprogramma

ZUID-HOLLAND – “We hebben samen met bewoners en bedrijven de afgelopen jaren veel bereikt in Zuid-Holland en willen de komende jaren nog veel meer bereiken”. Dat waren de woorden waarmee lijsttrekker Meindert Stolk en nummer 2 op de kandidatenlijst Michel Rogier de campagne van het CDA Zuid-Holland van de Provinciale Staten aftrapten.

Op de drukbezochte algemene ledenvergadering in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht
gaven de leden van het CDA Zuid-Holland, met het vaststellen van de kandidatenlijsten en het presenteren van de concept-verkiezingsprogramma’s in het bijzijn van Tweede Kamerlid Henri Bontenbal, het startschot voor de campagnes voor de Staten- en Waterschaps verkiezingen van 15 maart 2023.

Het CDA Zuid-Holland gaat de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Lijsttrekker Meindert Stolk: “We gaan de komende maanden samen met de lokale afdelingen de dorpen en steden in om zoveel mogelijk mensen ons verhaal voor Zuid-Holland en de waterschappen over te brengen en vooral ook te luisteren”.

Begin februari stelt het CDA Zuid-Holland het definitieve programma vast. “Het is belangrijk dat bij toenemende polarisatie middenpartijen zoals het CDA juist nu goed vertegenwoordigd zijn in het publieke debat. Ook in de provincie Zuid-Holland.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
3.3 ° C
4.5 °
2.2 °
92 %
0.9kmh
98 %
wo
3 °
do
4 °
vr
2 °
za
3 °
zo
2 °
Advertentie
Advertentie