back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsAgnes en Hayco nemen afscheid van Café Korevaar

Agnes en Hayco nemen afscheid van Café Korevaar

SLIEDRECHT – Op maandag 1 juli, is de officiële ‘sleuteloverdracht’ van café Korevaar. Agnes en Hayco gaan dan met kasteleins pensioen en dragen de scepter over aan schoondochter Krista. En natuurlijk wilde de vaste klaverjas ploeg, sinds jaar en dag (en soms ook nacht), frequent bezoeker van het bruinste café van de Alblasserwaard, dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en dus was er vandaag een speciaal moment.

Spreekstalmeesters en klaverjas goeroes Harry Klop en Arian Korteland, beide gezegend met onnavolgbare speech genen die voorafgaand aan iedere kaart middag tot volle bloei komen, hebben in de laatste weken een mooi bedrag bij elkaar weten te brengen.

Agnes en Hayco kunnen dus o.a. eens lekker ‘met het mes op of aan tafel’ bij een bekend tapas restaurant in Sliedrecht, kunnen elkaar lekkere geurtjes geven en kregen ook een mooi boeket, als dank van de kaarters voor alle mooie momenten en de goede zorgen.

Uiteraard zal er ook in de toekomst, door de nog altijd groeiende kaartploeg, genoeg ‘naar bootjes gekeken’ worden en tussendoor een kaartje gelegd worden, onder het genot van een hapje en een drankje.

Want in het kleine Café is er al 108 jaar 1 constante: dat er eigenlijk niks verandert.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie