back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsABB Bouwgroep start met bouw van Land van 't Hoff

ABB Bouwgroep start met bouw van Land van ‘t Hoff

ZWIJNDRECHT – De bouw van het langverwachte project Land van ‘t Hoff in Zwijndrecht is officieel van start! Afgelopen vrijdag zijn de eerste palen de grond in gegaan van de nieuwe buurt waarin 37 nieuwbouwhuizen worden gebouwd door ABB Bouwgroep.

Samen met de gemeente Zwijndrecht kijken we uit naar een vlotte bouwperiode en de realisatie van dit mooie hof aan de Lindtsebenedendijk.

De gemeente Zwijndrecht is al enige tijd geleden gestart met het bouwrijp maken van het perceel, zoals het aanbrengen en afvoeren van voorbelasting en het plaatsen van beschoeiingen langs de woningen die aan het water komen te liggen.

Mooie toevoeging in Zwijndrecht
Dat Land van ‘t Hoff een welkome toevoeging is aan de stad, blijkt wel uit de interesse voor de energiezuinige woningen. Alle woningen zijn verkocht.

Jan Dekker, Directeur ABB: ‘In Land van ‘t Hoff komt alles samen. Groen, water, rust en ruimte en dat middenin de Drechtsteden. We feliciteren de kopers met de aankoop van deze veelzijdige woningen en wensen hen veel plezier met alle voorbereidingen’.

Veelzijdig concept
De huizen in Land van ‘t Hoff zijn een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van ABB’s conceptwoning. Met dit slimme concept kunnen we in vrij korte tijd kwalitatief uitstekende woningen bouwen.

Binnen dit concept hebben de kopers ruime keuze uit diverse ruwbouwopties, waardoor ieder huis toch uniek is en aansluit bij ieders wensen. We verwachten de eerste woningen aan het einde van dit jaar/ begin volgend jaar te kunnen opleveren.

Over ABB
ABB is al 60 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. In die jaren zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw, maar hebben we altijd de warmte en persoonlijke betrokkenheid weten te behouden.

ABB staat bekend om haar mooie, grootschalige nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. We ontwerpen en creëren prettige leefomgevingen met oog voor bestaande natuur, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

“Samen met de gemeente Zwijndrecht kijken we uit naar een vlotte bouwperiode en de realisatie van dit mooie hof aan de Lindtsebenedendijk”

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie