back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeAgenda9 Maart - Paasconcert Lucas Kramer

9 Maart – Paasconcert Lucas Kramer

REGIO – In de 40-dagentijd geeft Lucas Kramer vier Passie-Paasconcerten. Op 9 maart is hij met muzikanten en koor in de Oude Kerk te Zwijndrecht. Het thema van de concerten is ‘Samen zingend naar Pasen’. We volgen samen al zingend en luisterend het muzikale verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus.

Een afwisselend programma waarin momenten zullen zijn van verstilling, maar waarbij er ook ruimte is voor uitbundige samenzang waar dankbaarheid overheerst. Er is zoveel prachtige muziek geschreven rondom de Passie- en Paastijd!

In een intieme en akoestische setting neemt Lucas u samen met een koor mee naar Pasen. Op het programma staan indrukwekkende arrangementen van diverse liederen waarin het lijden en de opstanding centraal staan, zoals onder andere het prachtige ‘O Hoofd vol bloed en wonden’ en ‘Via Dolorosa’. Maar ook zingen we samen ‘Op die heuvel daarginds’ en ‘U zij de glorie’.

U bent van harte welkom in de Oude Kerk te Zwijndrecht. Aanvang 20:00 uur. Kaarten via www.zingenindekerk.nl/lucaskramer. Voor meer informatie: info@lucaskramer.com

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie