6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgenda4-7 Juni - Avondvierdaagse

4-7 Juni – Avondvierdaagse

SLIEDRECHT – De allerleukste week van het jaar staat weer op de kalender! Van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni kunnen de Sliedrechtse veters éxtra goed vastgestrikt, want we gaan weer vier dagen met elkaar op stap. Kinderen, ouders en opa’s en oma’s langs de kant, schrijf het vast op in de agenda, want op 22 april start de inschrijving!

Wandel samen met klasgenoten, vrienden, familie je straat of je vereniging mee. Het jaarlijkse wandelfeest voor heel Sliedrecht heeft voor iedereen wat wils. Op het IJsbaanterrein vertrekken en eindigen drie loopafstanden: 3 km, 5 km en 10 km. En reken er maar op dat het een feestje wordt. Voor de bewoners van Verpleeghuis Waerthove en de Merwebolder zijn speciale routes uitgezet vanaf hun eigen locatie.

Inschrijven
Van 22 april tot en met 23 mei kan men zich inschrijven op de website van de Avond4daagse: www.avond4daagsesliedrecht.nl. Het inschrijfgeld is net als vorig jaar vijf euro per persoon. Naast het pakketje met de route, krijgt de loper natuurlijk ook een blinkende medaille.

Volg ons op facebook en instagram
Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, belangrijke data en voorpret volgt ons op facebook en instagram: @avond4daagsesliedrecht.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie