6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeVervallen-TV23 Maart - Ontmoet Socialiteit BIELS tijdens hun Open Dag

23 Maart – Ontmoet Socialiteit BIELS tijdens hun Open Dag

PAPENDRECHT – Socialiteit BIELS nodigt inwoners van de Drechtsteden van harte uit om deel te nemen aan hun open dag, een viering van gemeenschap en positieve verandering.

Deze open dag vindt plaats van 10:00 uur tot 14:00 uur op de locatie van Philadelphia Zorg aan Markt 2. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekkere kop soep nader kennis te maken met de missie en activiteiten van BIELS.

Een organisatie die zich inzet om mensen zonder netwerk een netwerk te bieden en hen te ondersteunen op verschillende gebieden van het leven.

Socialiteit BIELS streeft ernaar om het leven van mensen fijner en onbezorgder te maken door het organiseren van diverse activiteiten, waaronder:

  • Gezamenlijk Koken en Eten: Ervaar de gezelligheid van samen koken en genieten van een maaltijd terwijl u nieuwe mensen ontmoet en verhalen deelt.
  • Ontspannen Wandelingen: Verken de omgeving tijdens een ontspannen wandeling onder begeleiding van ervaren gidsen. Geniet van de frisse lucht en de schoonheid van de natuur.
  • Hulp bij Werk en Communicatie: BIELS staat klaar om te helpen bij het vinden van passend werk en het communiceren met overheden en andere instanties.
  • Sportieve Activiteiten: Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer actie, biedt BIELS ook andere sportieve activiteiten aan, zoals bv sportief wandelen en een ‘lichte’ bootcamp.
  • Gezamenlijk Opruimen van Zwerfvuil: Doe mee aan het samen opruimen van zwerfvuil en draag bij aan een schonere omgeving voor iedereen.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie