back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TV19 December - Winterconcert Zanggroep Expressif

19 December – Winterconcert Zanggroep Expressif

SLIEDRECHT – Na een aantal succesvolle winterconcerten verzorgt Zangkoor Expressif ook dit jaar weer een gezellige en muzikale avond. Dit keer in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Thorbeckelaan 201. (naast gebouw Het Vlot, achter Zorgcentrum Parkzicht). Aanvang 20:00 uur, de toegang is gratis, evenals de koffie/thee in de pauze.

Expressif is een dameskoor uit Hardinxveld-Giessendam met een zeer gevarieerd repertoire, dat bestaat uit licht klassieke, populaire en musicalmuziek. Over het algemeen wordt dit driestemmig uitgevoerd. Het koor staat al een aantal jaren onder de deskundige leiding van Marlous Smit jr. Natuurlijk staan er deze avond ook een aantal kerstnummers op het programma zoals Feliz Navidad, Mary’s Boy child en is er samenzang. Na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Dames, die interesse hebben, zijn in het nieuwe jaar van harte welkom een repetitie bij te wonen en/of mee te zingen op een dinsdagavond in het Scoutinggebouw A15, Sliet 2 te Hardinxveld-Giessendam vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur.

 

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie