18.8 C
Sliedrecht
woensdag, mei 22, 2024
HomeAgenda17 December - Kerst Sing-in met ensemble en projectkoor

17 December – Kerst Sing-in met ensemble en projectkoor

SLIEDRECHT – De Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat, organiseert de jaarlijkse Kerst Sing-ins. Dit jaar verzorgt stichting MPH het programma met als thema ‘Be born in me’. Het programma is geschreven voor koor- en samenzang, verteller, band, strijkers en koperblazers. Muzikale leiding is in handen van Matthijs Hoogendijk uit Wijngaarden.

Het ca. 60-koppige projectkoor zingt hedendaagse kerkliederen, gospels en worship. De bezoekers kunnen tijdens de Sing-in meezingen met opwekkingsnummers en bekende, traditionele Kerstliederen, die in een nieuw, symfonisch jasje zijn gestoken. Verteller Bram van Binnendijk neemt de toehoorders in een Passion-achtige voorstelling mee in het Kerstverhaal. De tekst en de muziek lopen in elkaar over en nemen de luisteraar vanaf de allereerste noot mee in deze muzikaal meeslepende uitvoering.

De Sing-ins beginnen in de middag om 16:00 en ‘s avonds om 19:00 uur en zijn een half uur voor aanvang gratis toegankelijk. Na afloop zal er een collecte worden gehouden. Meer informatie is te vinden op www.stichtingmph.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
18.8 ° C
20.6 °
16.6 °
73 %
2.7kmh
99 %
wo
19 °
do
18 °
vr
16 °
za
16 °
zo
21 °
Advertentie
Advertentie