back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TV12 November - Shane Alexander (USA) in The Moonshine

12 November – Shane Alexander (USA) in The Moonshine

SLIEDRECHT – Onder het genot van een lekker drankje met liefhebbers onder elkaar genieten van muziek in een intieme setting. In de tijden van groot, groter, grootst is het toch heerlijk om op die manier het weekend af te sluiten? Niet te vaak, niet te groot… een Sunday Session moest altijd al speciaal blijven en na lang wachten is het zover met de terugkeer van Shane Alexander naar The Moonshine!.

Markeer deze dag in je agenda, we openen de deuren om 15:00 uur, waarna vanaf ongeveer 16:00 uur genoten kan worden van een ongetwijfeld meer dan bijzondere Sunday Session in The Moonshine met Shane Alexander! En uiteraard is de entree gratis aan de Stationsweg 3.

Sinds de release van zijn debutalbum ‘The Middle Way’ in 2005 heeft de uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met 7 albums en miljoenen Spotify streams op zijn naam is Shane Alexander geen “kleine jongen”.

Naast zijn vele solo tours door Noord-Amerika en Europa, nam hij over de jaren heen ook voorprogramma’s voor zijn rekening voor o.a. Bon Iver, John Hiatt, Suzanne Vega, Seal, Styx en Yes. Ook werd zijn muziek gebruikt in meer dan 100 televisieseries en films, waaronder: Criminal Minds, Bones, Deadliest Catch, White Collar en The Rookie. Recent stond zijn muziek ook in het middelpunt van een reclame campagne van Chevrolet in Amerika.

Muziekliefhebbers die de klank kleuren van Paul Simon, Elliot Smith, Jonathan Wilson of John Mayer hoog hebben zitten, zullen blij verrast worden door zijn muziek, die je onder de juiste omstandigheden verleidt. Ondanks dat het recept inmiddels misschien bekend is weet Shane Alexander met zijn geweldige stem, humeurige melodieën en geweldig akoestische gitaarspel een grote hoeveelheid spanning en dynamiek in zijn songs te brengen. Muziek maken is voor Shane duidelijk veel meer dan musiceren en het beschrijven van zijn gevoelens en belevingen. Het is een puzzel met momenten van pure, willekeurige creatieve gelukzaligheid.

Als uitstapje tijdens zijn Europese tour maakt Shane op zijn eigen verzoek speciaal een uitstapje naar Sliedrecht, en daar zijn we natuurlijk meer dan trots op. Net als 4 jaar geleden beloofd de tweede zondag van november weer een hele speciale dag te worden in The Moonshine, en die wil je natuurlijk niet missen.

 

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie