back to top
17.2 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeVervallen-TV1 Juni - Jumbo Ronde van Papendrecht

1 Juni – Jumbo Ronde van Papendrecht

PAPENDRECHT – Na een zonnige en succesvolle 68e editie van 2032 organiseert het Wielercomité Papendrecht opnieuw de lokale wielerronde.

Op dit moment hebben zich al meer dan 70 renners en rensters ingeschreven om aanwezig te zijn bij het wielerspektakel in Papendrecht. De wedstrijd wordt wederom verreden in mooie categorieën die voor 100% spektakel gaan zorgen!

Ook dit jaar staan er weer verschillende succesvolle renners en rensters uit Papendrecht aan de start in de Constantijn Huygenslaan. Zullen we dit jaar een lokale winnaar krijgen?

Naast het wielrennen vindt ook de hardloopwedstrijd (4 mijl van Papendrecht) plaats die toegankelijk is voor iedereen! Naast het recreatieve karakter van de hardloopwedstrijd bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om het parcoursrecord van Roy Hoornweg aan te vallen.

Voor zowel het hardlopen als het wielrennen is het nog mogelijk om mee te doen, renners kunnen zich aanmelden via de website van de KNWU en lopers kunnen zich aanmelden via de website: rondevanpapendrecht.nl.

 

YOUTUBE:

Deze film gaat over de wielerronde in 1961. Bron: Een film van oud-papendrecht.nl (stichting Papendrecht Verrast). De film is onderdeel van een reeks korte filmpjes gemaakt begin jaren 60 door John Reugebrink sr.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
17.2 ° C
19.4 °
15 °
72 %
1.8kmh
100 %
do
20 °
vr
22 °
za
19 °
zo
22 °
ma
24 °
Advertentie
Advertentie