back to top
19.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeVervallen-TVWethouder Cees Paas aanwezig bij feestelijk 10 jarig jubileum Kids en Koffie

Wethouder Cees Paas aanwezig bij feestelijk 10 jarig jubileum Kids en Koffie

SLIEDRECHT – Tien jaar geleden is het idee ontstaan om een plek te creëren voor opvoeders met jonge kinderen tot 4 jaar. Bij Kids en Koffie kunnen opvoeders elkaar ontmoeten en ervaringen delen over opvoeden. Terwijl ouders hun verhalen uitwisselen worden kinderen vermaakt. Zij worden voorgelezen en gaan samen knutselen. Inmiddels is het idee van Kids en Koffie een begrip in Sliedrecht.

Het Bonkelaarhuis organiseert iedere maand een themabijeenkomst over kinderen en de opvoeding. Het gaat dan bijvoorbeeld over voeding of over mediawijsheid.
Wethouder Cees Paas was maandagochtend aanwezig bij het 10-jarige jubileum van Kids en Koffie.

Wethouder Cees Paas: “We zijn blij met de inzet van de coördinator en de betrokken vrijwillige gastvrouwen. Het is voor opvoeders met jonge kinderen belangrijk om van andere opvoeders te leren hoe zij met hun peuter omgaan. Opvoeden brengt vaak veel onzekerheid met zich mee. Als je jouw onzekerheid kunt delen dan heb je als opvoeder niet het gevoel er alleen voor te staan. Daarnaast is het gezellig om met andere ouders koffie te drinken om zo je netwerk te vergroten”.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
19.2 ° C
20.6 °
17.8 °
81 %
0.9kmh
9 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
19 °
Advertentie
Advertentie