back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeSportWeer 3 kampioenen bij Sliedrecht Sport

Weer 3 kampioenen bij Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Dit weekend heeft wederom drie Sliedrechtse volleybal kampioenen opgeleverd. Dames 14 veroverde de titel in de Derde Klasse. De meiden van A1 werden kampioen in de hoogste jeugdklasse: de Topklasse. En ook bij de allerjongste competitiejeugd viel er een hoofdprijs te noteren voor de jongens van CMV6.2.

Dames 14
Eén setje uit tegen Vollido… en Dames 14 zou kampioen worden van de Derde Klasse. Ze moesten er hard aan trekken in Hendrik-Ido-Ambacht, maar het is gelukt: 4-1 verlies, maar wel dat ene benodigde setje.

Speelsters Marlieke Kamphuis, Hilde Schep, Marlies Schild, Aemilie Manschot, Henny Derks, Gerarda van Kooten en trainer/coach Tineke Kenter, van harte gefeliciteerd!

Meiden A1
De meiden van A1 zijn kampioen geworden van de Topklasse regio Zuid. Het was al redelijk zeker dat ze kampioen zouden worden, maar doordat de concurrentie het elkaar moeilijk maakte afgelopen weekend, mochten zij zich vanaf afgelopen zaterdag al kampioen noemen.

Nu mag dit team naar de Nederlandse Jeugd Gesloten Club finales om te strijden voor het Nederlands Kampioenschap voor teams op 25 mei aanstaande.

Gefeliciteerd en veel succes Ester Elsinga, Judith Mijnster, Isa Kroon, Senne van den Berg, Evi Baan, Julia Boogaard, Sarah Korporaal, Laura Flier, Jadey van Rees, Marit Toes, Yenthe Willemsen, Pelin Giondzhyu, trainer Elroy Bezemer en trainer/coach Dave van Rekom.

Jongens CMV 6.2
Jongens CMV 6.2 jongens moest één set winnen in Giessenburg om kampioen te worden op vrijdagavond van de Hoofdklasse… Met een fijne 1-3 overwinning waren ze heel overtuigend de winnaars! Gefeliciteerd Jouke Boer, Julius Ligthart, Koen Kraaijeveld, Rik Schagen, Tijn Potters en coach Ricardo van Ooijen.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie