back to top
20.6 C
Sliedrecht
donderdag, juni 20, 2024
HomeNieuwsWeek van gebed is succesvol van start gegaan

Week van gebed is succesvol van start gegaan

SLIEDRECHT – Afgelopen maandag sloot een grote groep gelovige Sliedrechters samen de ogen. In de Maranatha kerk waren circa 60 personen aanwezig. Nog ruim 80 personen sloot zich daarbij aan via de livestream.

Vanuit meerdere kerken wordt meegewerkt aan de Week van gebed, gelovigen van allerlei ‘richtingen’ mogen in eensgezindheid bidden voor Sliedrecht, de wereld en gerechtigheid. Meebidders kunnen deze week elke avond (tot en met vrijdag) nog aansluiten.

Alexander Veerman, voorganger van de Gereformeerde kerk: ‘De week van gebed Sliedrecht is bijzonder en waardevol. Bijzonder om met broeders en zusters uit verschillende achtergronden in gebed samen één te zijn. En waardevol omdat je door de week heen door middel van gebed de wereld bij God mag brengen’.

Het thema dit jaar is: ‘Heb God lief en je naaste als jezelf’. Vanuit dat thema staat elke avond een andere aspect centraal van het verhaal van de barmhartige Samaritaan uit Lucas 10. De gebeden zijn daar ook op afgestemd, zodat alle avonden afwisselend zijn en elkaar aanvullen. De organisatie hoopt op nog meer bidders, aansluiten kan nog. Kijk voor meer informatie op www.weekvangebedsliedrecht.nl

Dinsdagavond 22-01: Het Anker, Jacob Catsstraat 6 (ook online te volgen)
Woensdagavond 23-01: LEEF!, Groen van Prinstererschool, Frans Halsstraat 1
Donderdagavond 24-01: Gereformeerde kerk, Middeldiepstraat 6 (ook online te volgen)
Vrijdagavond 25-01: Rooms Katholieke kerk, Stationsweg 179.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
20.6 ° C
22.2 °
19.4 °
61 %
2.7kmh
100 %
do
19 °
vr
21 °
za
18 °
zo
21 °
ma
23 °
Advertentie
Advertentie