woensdag, oktober 16, 2024
HomeSportvv Sliedrecht 15-1 sluit 1e fase van de competitie goed af.

vv Sliedrecht 15-1 sluit 1e fase van de competitie goed af.

Wedstrijdverslag 15-1

Na een teleurstellende reeks in de Hoofdklasse voor de JO15-1 van Sliedrecht, was de laatste tegenstander (Kozakken Boys 15-1) van de 1e fase te gast op Sportpark de Lockhorst.

1e Helft
Na een wat onrustige start waarin Kozakken Boys iets sterker was, herpakte Sliedrecht zich goed. Na 10 minuten kwam er wat grip op de speelwijze van Kozakken Boys en kwam Sliedrecht steeds beter in de wedstrijd. In een nieuw systeem vanwege de vele tegengoals, stond de verdediging van Sliedrecht stevig.

Na een goede individuele Actie van L. Hetka Silva, kwam Sliedrecht op een terechte 1-0 voorsprong. De jongens van Sliedrecht pakte door. Na een 2-tal corners wat achtereenvolgend op de lat en paal terecht kwam, was daar na een ingooi opnieuw L. Hetka Silva, die goed diep liep op de ingooiende T. Caspers waarna L. Hetka Silva 1 op 1 met de keeper ging en hierin niet faalde; 2-0! Met deze stand zochten Sliedrecht en Kozakken Boys de kleedkamers op.
2e Helft
Na wat wisselingen in het elftal, begon Sliedrecht beter aan de 2e helft dan het deed in de 1e helft. Echter leidde dit helaas niet tot goals.
Geheel tegen de verhouding in was daar opeens een verdwaald schot van Kozakken Boys waar de keeper van Sliedrecht E. Leeuwesteijn door verrast werd en de bal over hem heen in het doel viel; 2-1.
Kozakken boys rook nu bloed en na een periode van onrustig voetbal waarin beide teams niet tot echte kansen kwamen, was daar opeens een speler van Kozakken Boys die aan het zijkant van het veld doorkwam en de sliedrecht muur deed omvallen; 2-2.

Met nog 5 minuten spelen kwam Sliedrecht weer wat meer op de helft van Kozakken Boys te spelen. Een vrije Trap van R. Elhashassi belandde nog op de lat en hoe hard er ook werd geknokt, leek er opnieuw geen winst in te zitten voor Sliedrecht 15-1…
Totdat na een lange bal L. Hetka Silva er nog in geloofde en met succes de bal veroverde waarna hij via het zijkant van het veld het 16 metergebied in kwam. Hierop besloot een verdediger van Kozakken Boys een Tackle in te zetten, welke door de uitstekend fluitende Scheidsrechter als onreglementair werd gezien. Penalty dus voor Sliedrecht 15-1. R. Elhashassi mocht achter de bal gaan staan en faalde niet vanaf 11 meter; 3-2!
Na nog in de allerlaatste minuut een wereldredding van E. Leeuwesteijn, werd er door de scheidsrechter afgefloten. En zo heeft Sliedrecht 15-1 de 1e fase in de hoofdklasse toch nog met een positief gevoel kunnen afsluiten.
In de 2e Fase mag de 15-1 het gaan proberen in de 1e klasse.