6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgendaVormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum

Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum

SLIEDRECHT – Vanaf woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april is het werk van Leo Lanser te zien. Leo heeft het grootste deel van zijn leven in Giessenburg gewoond, daar is zijn atelier gevestigd. Maar hij is geboren in Sliedrecht; daar liggen zijn roots.

Leo: ‘Mijn allereerste expositie was in de Bonkelaar in Sliedrecht en ik vind het heel mooi om als geboren Sliedrechter ook deze expositie in Sliedrecht te houden. En wat is een betere plek dan het Sliedrechts Museum’.

Leo, fotograaf, designer, schrijver en bioloog, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zijn werk is nationaal én internationaal erkend en hij heeft daar vele prijzen voor ontvangen.

In de expositie zijn onder andere kunstzinnige landschapsfoto’s, Power of Nature beelden, foto’s van het Koninklijk Huis, politici en Bekende Nederlanders te zien. Ook schilderijen en door hem ontworpen Awards maken deel uit van de expositie.

De expositie in het Sliedrechts Museum biedt een zeldzame kans voor kunstliefhebbers om het werk van deze gerenommeerde, veelzijdige kunstenaar te zien. Bezoekers van alle leeftijden zullen geïnspireerd raken door het creatieve talent van Leo Lanser.

Het Sliedrechts Museum is gevestigd aan de Kerkbuurt 99-101. Openingstijden zijn: woensdag- en zaterdagmiddag van 14:00-17:00 uur. De entree bedraagt €2 voor volwassenen en €1 voor kinderen en voor houders van een museumjaarkaart.

Een kunstwerk van Leo Lanser.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie