back to top
20.3 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeNieuwsVerslag van de MerweRTV vergadering

Verslag van de MerweRTV vergadering

MERWERTV – Het nieuwe bestuur van MerweRTV heeft zijn eerste vergadering op 3 oktober J.L. gehad. In de vergadering is er veel besproken, het PBO en de hoofdredacteur zijn een deel van de avond aanwezig geweest. Het was fijn om met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen over diverse onderwerpen.

Belangrijkste vraag van de avond was natuurlijk, vanaf wanneer is het weer mogelijk de studio in te gaan en programma’s te maken? Het antwoord daarop werd met veel enthousiasme ontvangen, het is namelijk vanaf nu mogelijk.

De komende weken kan er weer radio worden gemaakt en kan er meteen worden geoefend door de technici. Vanaf 1 november wordt er weer uitgezonden volgens de programmering. Er liggen leuke uitdagingen en mooie ideeën op tafel bij het bestuur en de komende tijd zullen de punten een voor een opgepakt gaan worden. Mocht u punten hebben voor het bestuur om te bespreken mail ze dan naar bestuurmerwertv@gmail.com. De volgende bestuursvergadering staat gepland op 23 oktober.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
77 %
0.5kmh
8 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
18 °
Advertentie
Advertentie