23.2 C
Sliedrecht
dinsdag, mei 21, 2024
HomeVervallen-TVSTYLZ vinyl sessie zaterdagavond 28 janauri op Merweradio

STYLZ vinyl sessie zaterdagavond 28 janauri op Merweradio

MERWERADIO – Zaterdag 28 januari 2023 is het weer opnieuw tijd voor het programma STYLZ op Merweradio. Het programma waar vooral de serieuze “elektronische” muziek centraal staat met al haar “sounds` en ‘grooves.`

Zoals altijd ligt de presentatie en de muziek in de handen van “Norman O Neal” maar dit keer is het een speciale uitzending met speciale terugkerende gast DJ Wilburt uit Rotterdam die in het verleden een goede reputatie heeft opgebouwd met zijn `funky’ electronic sound in een aantal clubs in het centrum van Rotterdam.

DJ Wilburt is al een aantal malen als gast geweest bij STYLZ Radioshow…. Hij bestaat bekend om zijn electronic funk & underground deep house sound. Oftewel: electronic funk, disco, italo, deep, ambient & Chicago house.

Zaterdag 28 januari 2023 van 20.00-22.00 uur op Merweradio:

Deze bijzondere editie van STYLZ is een speciale Vinyl-Editie. Er zal in tegenstelling tot alle andere uitzendingen ALLEEN VINYL! gedraaid worden vanaf 20.00 uur. Oftewel 2 uur lang vette electronic grooves!! En natuurlijk zal Norman zoals gebruikelijk zijn “huisstijl” van het welbekende radioprogramma STYLZ uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard ten gehore brengen met een portie van underground electronics: Synthpop, italo, minimal wave, electroclash, new beat & electronic body music.

Actueel weer

Sliedrecht
bewolkt
23.2 ° C
24.6 °
21.7 °
64 %
2.7kmh
100 %
di
23 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
18 °
Advertentie
Advertentie