back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeSportSliedrecht Sport één van de nieuwe opleidingslocaties voor Pré Jeugd Oranje

Sliedrecht Sport één van de nieuwe opleidingslocaties voor Pré Jeugd Oranje

SLIEDRECHT – Vanaf komend seizoen is De Basis één van de locaties waar de opleiding voor ‘Pré Jeugd’ gaat plaatsvinden. Hier krijgen de beste jeugdspelers van 14 tot en met 16 jaar uit de regio extra trainingen en kunnen doorgroeien naar Jeugd Oranje. Interesse? Meld je aan!

Pré Jeugd vervangt de huidige Regionale Trainingscentra. In totaal komen er elf opleidingslocaties, waarvan er zeven zowel training voor meiden als jongens aanbieden. Sliedrecht Sport is er daar één van, net als bijvoorbeeld VC Sneek en VC Spaarnestad.

Een Pré Jeugd groep volgt, in de periode september tot en met juni, minimaal 24 indoortrainingen en 8 beachvolleybaltrainingen onder leiding van vakbekwame trainers.

De trainers werken nauw samen met de trainer/coaches van Jeugd en Jong Oranje (indoor en beach). De trainer/coaches van Jeugd Oranje komen ook scouten tijdens de trainingen.

Naast de trainingen in de regio krijgen de sporters uit de Pré Jeugd-groepen, die op basis van leeftijd in aanmerking komen voor Jeugd Oranje, minimaal twee keer de kans om te trainen op Papendal (trainingslocatie Oranje indoor) en één keer op Sportcampus Zuiderpark (trainingslocatie van Beach TeamNL). Een unieke kans om, onder leiding van de bondscoaches van de jeugdprogramma’s, het topsportleven te ontdekken!

Aanmelden
Ben je dus fanatiek, ambitieus en/of heb je een bovengemiddelde aanleg voor volleybal? Meld je dan vooral aan voor de selectietrainingen bij Sliedrecht Sport.

Zoals gezegd zijn de Pré Jeugd-groepen bedoeld voor volleyballers van 14 tot en met 16 jaar oud. Net een jaartje ouder of jonger? Dan mag je je ook aanmelden voor de selectietrainingen.

Deze vinden in Sliedrecht op zondag 23 juni en zondag 1 september plaats; vanzelfsprekend bij De Basis. Van 09:00 tot 11:00 uur is het de beurt aan de meiden en van 11:30 tot 13:30 uur de jongens.

Inschrijven kan via: SliedrechtSport.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie