5.4 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeSportSchoolvoetbal in Sliedrecht

Schoolvoetbal in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Elk jaar wordt het KNVB Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor meiden en jongens in het (speciaal) basisonderwijs. Het is superleuk om met je klasgenoten je school officieel te vertegenwoordigen en spannende wedstrijden te spelen.

Jaarlijks terugkerend evenement
Jaarlijks doen zo’n 200.000 jongens en meiden mee aan een lokaal KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Deze toernooien worden lokaal georganiseerd door verschillende organisatoren, waaronder verenigingen, gemeentes en andere vrijwilligers.

Woensdag 3 april begint bij v.v. Sliedrecht het jaarlijks terugkerende schoolvoetbal toernooi. Ook dit jaar neemt v.v. Sliedrecht hieraan deel. De schoolvoetbal activiteiten vinden plaats op drie achtereenvolgende woensdag middagen. De finale van het toernooi vindt plaats op vrijdag avond 19 april.

Aftrap op woensdag drie april
Op de woensdagmiddag drie april komen de jongens/gemengde teams van Groep 8 en 6 op het veld en de meisjes teams Groep 8/7. De volgende teams trappen op deze middag af om 13:30: Calvijnschool 1 – PWA Waalslaan 2 (gemengd) en PWA Waalslaan 1 (gemengd) – Anne de Vries Baanhoek. De nummers 1 en 2 van de finalepoules plaatsen zich voor de finaleavond op vrijdag 19 april 2024.

Volledig programma en meer informatie
Het volledige programma kan worden ingezien op de website van v.v. Sliedrecht (www.vvsliedrecht.nl). Vrijwilligers die willen helpen als spelbegeleider/scheidsrechter of op andere wijze zijn van harte welkom. Meld je bij Karin Caspers : Karin.Caspers@vvsliedrecht.nl of Tom Pauw: Secretaris@vvsliedrecht.nl. Zij kunnen u meer informatie verstrekken.

Voetbalvereniging Sliedrecht
v.v. Sliedrecht is op 1 maart 1912 opgericht. Het eerste team speelt momenteel in de eerste klasse zaterdag van het KNVB District Zuid I. Mocht u naar aanleiding van het schoolvoetbal of anderszins geïnteresseerd zijn in v.v. Sliedrecht, kijkt u dan op de website www.vvsliedrecht.nl voor verdere informatie over lidmaatschap en de diverse activiteiten die binnen de vereniging plaatsvinden.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
3.9 °
82 %
0.9kmh
60 %
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
5 °
Advertentie
Advertentie