6.6 C
Sliedrecht
maandag, april 22, 2024
HomeVervallen-TV17 december - Santarun in Sliedrecht

17 december – Santarun in Sliedrecht

REGIO – De laatste zaterdagmiddag voor de kerst, op zaterdag 17 december, kleuren de straten van Sliedrecht rood. Voor het eerst wordt er een Santarun in Sliedrecht georganiseerd.

Honderden mannen, vrouwen en kinderen zullen, verkleed als kerstman/kerstvrouw, een route van circa 2 kilometer afleggen rondom het centrum van Sliedrecht. Een Santarun is een echte “funrun” voor jong en oud, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Het gaat niet om de snelste tijd, maar echt om de fun! De deelnemers kunnen hardlopend maar ook wandelend het parcours afleggen. Het evenement is ook toegankelijk met b.v. een rolstoel, een kinderwagen of “gewoon” met je hond.

De Santarun wordt georganiseerd door Tafelronde 140 Alblasserwaard. Dit is een serviceclub voor ondernemende mannen onder de 40 jaar. Het evenement start om 15.00 met een voorprogramma op het Dr. Langeveldplein met muziek en warming-up. Rond 16.00 zal de run starten en een route afleggen langs de Merwestraat, Adriaan Volkersingel, Middeldiepstraat en Oranjestraat. De run eindigt met gezelligheid op het horecaplein aan het begin van de Kerkbuurt. De volledige meeropbrengst van deze editie komt ten goede aan de Voedselbank Sliedrecht.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 8 november via www.santarunsliedrecht.nl en kan zowel individueel of als familie/gezin/groep. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Ook zijn er mogelijkheden voor het bedrijfsleven om het evenement te ondersteunen en zich als sponsor aan het evenement te verbinden.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
6.6 ° C
7.9 °
5.5 °
56 %
2.7kmh
2 %
ma
5 °
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
13 °
Advertentie
Advertentie