6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeSportPartycentrum de Lockhorst en het Arsenaal nieuwe sponsors Merwede/Multiplaat

Partycentrum de Lockhorst en het Arsenaal nieuwe sponsors Merwede/Multiplaat

REGIO – De nieuwste sponsoren van korfbalvereniging Merwede/Multiplaat, Partycentrum De Lockhorst en Party-en-vergadercentrum Het Arsenaal, in de persoon van Arie van den Nieuwendijk, verbinden zich voor de komende 3 jaar aan de vereniging.

Partycentrum de Lockhorst is een multifunctioneel zalencentrum, centraal gelegen in de Drechtsteden. Partycentrum de Lockhorst beschikt over vijf sfeervol ingerichte ruimtes. De ruimtes variëren in grootte en zijn geschikt voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé.

Het treinstation en de A15 liggen op een steenworp afstand. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar alle gasten gratis hun auto kwijt kunnen.

De veelzijdige faciliteiten en gastvrijheid maken Partycentrum de Lockhorst tot een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor kunnen zij kleine vergaderingen, een training, maar ook grootschalige congressen, bedrijfspresentaties of beurzen voor u verzorgen.

Maar het team van Partycentrum de Lockhorst verzorgt ook feesten en partijen. Of het nu gaat om een groots of juist intiem feest, Partycentrum de Lockhorst biedt tal van mogelijkheden om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Verder is Arie van den Nieuwendijk ook eigenaar van Party -en vergadercentrum Het Arsenaal in het knusse stadje Nieuwpoort.

Het Arsenaal is gevestigd in een pand dat in de 18e eeuw heeft gediend als opslagplaats voor wapens en munitie. Door restauratiewerkzaamheden is de authentieke sfeer en gezelligheid gebleven, maar is het pand van alle gemakken voorzien! In het Arsenaal zijn vijf sfeervol ingerichte ruimtes aanwezig, die geschikt zijn voor het organiseren van bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé.

Party -en vergadercentrum Het Arsenaal in het knusse stadje Nieuwpoort.

U vindt Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht. Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via nummer 0184 – 49 93 05 en buiten kantooruren via administratie@partycentrumdelockhorst.nl.

U vindt het Arsenaal aan de Buitenhaven 11 in Nieuwpoort. Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 0184-601 672 en buiten kantooruren via info@hetarsenaalnieuwpoort.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie