6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgendaPaasconcert met projectkoor en ensemble

Paasconcert met projectkoor en ensemble

REGIO – Rond Pasen verzorgt stichting MPH drie Passion-achtige uitvoeringen. Het nieuwe programma ‘De Koning komt!’ is geschreven voor koor- en samenzang, band, strijkers en verteller. De muzikale leiding is in handen van Matthijs Hoogendijk uit Wijngaarden.

Stichting MPH brengt professionele en amateurmusici samen met enthousiaste koorleden om tot een muzikaal hoog niveau te komen. Het 52-koppige projectkoor zingt hedendaagse kerkliederen (Sela), gospelnummers en worship.

De bezoekers kunnen meezingen met Opwekkingnummers en bekende, traditionele Paasliederen, die in een nieuw, symfonisch jasje zijn gestoken. Verteller Bram van Binnendijk neemt de toehoorders mee in het lijdens- en opstandingsverhaal.

De tekst en de muziek lopen in elkaar over en nemen de bezoeker vanaf de allereerste noot mee in deze meeslepende voorstelling.

Het eerste concert vindt plaats op Tweede Paasdag om 10 uur in de Gereformeerde kerk, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht.

Op zaterdag 6 april volgt het volgende optreden in de Maranathakerk, Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland, aanvang 19:30 uur.

De concertreeks wordt op zondag 7 april om 18:30 uur afgesloten in de Gereformeerde Kerk, kerkweg 3, Nieuwendijk.

Alle concerten zijn een half uur voor aanvang gratis toegankelijk. Na afloop zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten. Meer informatie is te vinden op www.stichtingmph.nl.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie