6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeAgendaOntdek Kids en Koffie

Ontdek Kids en Koffie

SLIEDRECHT – Een ontmoetingsplek voor ouders en grootouders met kinderen tot 4 jaar. Bezoek Kids & Koffie: dit is een wekelijkse koffieochtend op de maandagmorgen van 09:30-11:00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties, en vindt plaats in de bibliotheek in Sliedrecht.

Terwijl de kinderen kunnen spelen, hebben de ouders de gelegenheid om in contact te komen met elkaar. Ook worden er maandelijkse activiteiten georganiseerd. Zo is er iedere maand een knutselochtend en een themabijeenkomst over thema’s als voeding, kinderen en emoties en EHBO voor kinderen.

Word gastvrouw
Vind je het leuk om ouders en kinderen te ontvangen tijdens de koffieochtend? Wil je Kids en Koffie verder met ons uitbouwen en nadenken over de inhoud van de wekelijkse ontmoetingsochtenden? Werktijden: minimaal 1 maandagochtend per maand. Er is ongeveer 3 keer per jaar overleg met de coördinator van Kids en Koffie. De gastvrouwen krijgen jaarlijks een cadeaubon als dank voor hun inzet en ieder jaar vindt er een uitje plaats.

Voor meer informatie neem contact op met de coördinator van Kids & Koffie: Ireana Tamagnone op telefoonnummer 06-20 24 93 28 of mail naar: i.tamagnone@humanitas.nl. Meer informatie kan je ook vinden via: https://www.bonkelaarhuis.nl/activiteiten/kids-en-koffie.html

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie