14 C
Sliedrecht
maandag, mei 20, 2024
HomeSportNu ook spelverdelerstraining bij Volleybalschool Drechtsteden

Nu ook spelverdelerstraining bij Volleybalschool Drechtsteden

SLIEDRECHT – Naast de ‘normale’ extra volleybaltraining voor speelsters en spelers die écht beter willen worden in hun sport, biedt de Volleybalschool Drechtsteden dit seizoen ook een specifieke training voor spelverdelers aan onder leiding van Elroy Bezemer, hoofdcoach van Dames 1 Sliedrecht Sport.

Ook in het zevende seizoen sinds de oprichting van de VSD, de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport, richten de trainingen zich op extra individuele ontwikkeling van jeugdspelers, die bij de eigen vereniging vaak niet mogelijk is. Het technische vlak staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten.

Speciaal voor jeugd in de A+, A, B en C-leeftijden (10 tot 18 jaar) geldt: lekker trainen en spelen bij je eigen club én daarnaast op zondag een pittige extra training van drie uur bij de Volleybalschool Drechtsteden (met 16-18 personen per veld). Spelverdelers nemen een bijzondere en centrale plek in binnen het volleybalspel. Wie de ambitie heeft om daarin te excelleren, kan wel wat specifieke training gebruiken. Dat kan dit seizoen bij de VSD. Het gaat om een training op zondag van anderhalf uur.

Bij Volleybalschool Drechtsteden worden de trainingen gegeven door Elroy Bezemer, aangevuld met de beste trainers uit de regio. Daarnaast zijn er gasttrainingen van selectiespelers en -speelsters van Eredivisieploegen Heren 1 en Dames 1 van Sliedrecht Sport. Het seizoen is reeds begonnen, maar er zijn nog een paar plekken vrij voor spelers en speelsters die alsnog willen aanhaken.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.2 °
79 %
3.5kmh
8 %
ma
20 °
di
20 °
wo
17 °
do
16 °
vr
12 °
Advertentie
Advertentie