back to top
13.9 C
Sliedrecht
maandag, juli 15, 2024
HomeNieuwsNieuwe algemeen directeur drinkwaterbedrijf Oasen

Nieuwe algemeen directeur drinkwaterbedrijf Oasen

REGIO – Op 1 juni 2024 start Arjan Driesprong als directeur van drinkwaterbedrijf Oasen. Daarmee volgt hij Walter van der Meer op, die de afgelopen 12 jaar leiding gaf aan het van oorsprong Goudse drinkwaterbedrijf.

De aandeelhouders zien in Driesprong een ervaren bestuurder die verder vorm kan geven aan de ambitie van Oasen om samen te werken aan een duurzame en toekomstbestendige drinkwatervoorziening in het oosten van Zuid-Holland en het zuidwesten van Utrecht.

In zijn huidige functie is Arjan Driesprong hoofdingenieur-directeur (HID) van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid en voorzitter van de Leidingenstraat Nederland, de leidingenstraat tussen de havens van Rotterdam, Moerdijk, Zeeland en Antwerpen.

Daarvoor was hij directeur bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, directeur beheer infrastructuur van de provincie Zuid-Holland en directeur Netwerkontwikkeling bij Rijkswaterstaat West-Nederland.

Driesprong: ‘Oasen levert al 140 jaar schoon en betrouwbaar drinkwater. Dit is van onschatbare waarde voor de volksgezondheid in de regio. Ik vind het een eer dat ik het vertrouwen heb gekregen om verder invulling te geven aan de toekomstvisie van Oasen en de daaraan gerelateerde maatschappelijke opgave’.

Actueel weer

Sliedrecht
zeer lichte bewolking
13.9 ° C
15 °
12.3 °
88 %
0.5kmh
14 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °
Advertentie
Advertentie