6.7 C
Sliedrecht
zondag, april 21, 2024
HomeNieuwsMichael Antony Austin in De Spotlight

Michael Antony Austin in De Spotlight

RTV-RIDDERKERK – Op vrijdag 15 maart 2024 was Michael Antony Austin te gast in de studio van RTV-Ridderkerk. Presentator Arjan ’t Jong ging eerst in gesprek met de muzikant, die geboren is in het Engelse Newcastle Upon Tyne, maar inmiddels woonachtig is in Duitsland.

Daarna volgt het optreden met de liedjes:
1. Valentine
2. What Happened to Us?
3. Time to Get it Right
4. Kathy (Come on Home)
5. Turn Around and Kiss Me
6. Collier Lad’s Dream

Singer-songwriter Michael Antony Austin maakt een unieke mix van levendige rocksongs en emotionele ballads met een lekker sausje van country, folk en pop en uiteraard zijn fraaie stemgeluid.

Als singer-songwriter heeft Michael inmiddels 4 albums uitgebracht met toegankelijke, persoonlijke country-flavoured pop, rock en folk. Deze innemende gitarist-zanger gooit als soloartiest of met zijn band op zowel intieme, kleinere evenementen als op de grote festivals en in theaters hoge ogen.

Het huidige album ‘It’s Not The Years… It’s The Mileage’ bevat de singles ‘Turn Around And Kiss Me’, ‘Getting Out’, ‘The Collier Lad’s Dream’ en ‘Kathy (Come On Home)’. Opgenomen en geproduceerd door Gordon McNeil (Ian Donaldson, The Supernaturals, GUN…) in Glasgow, Schotland, met de talenten van Charlotte Printer (Skipinnish), Derek Fleming (Kodak Ghosts) en James Prime (Deacon Blue). Deze aflevering van Spotlight met Michael Antony Austin is net als de voorgaande Spotlights te zien zijn op het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk, te vinden op: www.youtube.com/tvridderkerk.

RTV-Ridderkerk zendt de Spotlight met Michael Antony Austin uit op vrijdag 15 maart tot en met zondag 17 maart 2024 uit om 15:00, 17:00, 19:00, 21:00 en 23:00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Dit is een bericht van de redactie van RTV Ridderkerk.

Actueel weer

Sliedrecht
half bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
77 %
1.8kmh
82 %
zo
6 °
ma
9 °
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
Advertentie
Advertentie