Sliedrecht
vrijdag, mei 3, 2024
HomeSportMerwede Multiplaat komt weer tekort tegen Albatros

Merwede Multiplaat komt weer tekort tegen Albatros

SLIEDRECHT – Nadat het tweede team wederom nipt verloor met 1 punt verschil (11-12) was gisteren ook de return voor Merwede/Multiplaat 1 tegen Albatros 1 uit Zwijndrecht. De heenwedstrijd was een sof en met maar 7 goals was het toen aanvallend echt onmachtig.

Alleen was de start toen nog goed net zoals de laatste weken, echter ging het gisteren van begin af aan al stroef. Binnen een kwartier stond het al 1-6 en zat de thuisploeg totaal niet in de wedstrijd. De duels werden te vaak verloren en Albatros liep zelfs uit naar een 3-10 stand. Voor de rust scoorde de ploeg nog 1 goal en met een 6 punten achterstand in de rust was al duidelijk dat het een moeilijk verhaal zou gaan worden.

Uiteindelijk werd er verdiend verloren van een gretig en scherp Albatros met een 11-17 uitslag. En zo zie je maar, de ene week is de andere niet. En dus gaat het vlaggenschip zich opmaken om zich te revancheren tegen Kinderdijk waar volgende week in Alblasserdam tegen aangetreden wordt. Aanvang 15:30 uur, daarvoor spelen eerst de 2e teams weer.