back to top
19.2 C
Sliedrecht
zaterdag, juli 20, 2024
HomeSportMerwede/Multiplaat en coach Edwin Jansen nog een jaar met elkaar door

Merwede/Multiplaat en coach Edwin Jansen nog een jaar met elkaar door

SLIEDRECHT – ‘Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Edwin Jansen in het seizoen 2024-2025 ook hoofdtrainer/coach van de Merwede/Multiplaat selectie zal zijn’. Dat meldt de Sliedrechtse korfbal vereniging Merwede/Multiplaat dinsdag 20 februari op haar social media kanalen.

De afgelopen weken hebben er diverse gesprekken met de gehele staf en selectie plaatsgevonden. Deze gesprekken hebben uitgewezen dat zowel selectie, MT-korfbalzaken als Edwin graag nog verder werken aan de ontwikkeling die de selectie momenteel doormaakt.

Na een lastig buitenseizoen, wist het eerste zich knap te handhaven in de overgangsklasse. In de zaal zien de technisch verantwoordelijken bij de vereniging de ontwikkeling verder groeien bij de selectie, al moet het eerste nog wel vier finales spelen om te handhaven in de eerste klasse.

Het tweede heeft zich in de zaal al gehandhaafd in de eerste klasse nadat zij vorig jaar waren gepromoveerd. Ook Eric Netten en Brian van Son zullen volgend seizoen wederom onderdeel van de staf zijn.

‘De samenwerking met de huidige staf, de club en de spelers verloopt naar grote tevredenheid en ik zie dat we groeien als selectie in kwaliteit en teamverband. Dit wil ik graag nog verder ontwikkelen. Ik heb het erg naar mijn zin en de sfeer bevalt de selectie en de staf erg goed en dat is voor mij ook erg belangrijk’, aldus Jansen.

MT-korfbalzaken, de selectie en Edwin Jansen zien de samenwerking de komende 1,5 jaar met vertrouwen tegemoet.

Actueel weer

Sliedrecht
onbewolkt
19.2 ° C
20.6 °
17.8 °
81 %
0.9kmh
9 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
20 °
wo
19 °
Advertentie
Advertentie